Een greep uit ons assortiment van koffieautomaten

 

Rheavendors 

 

LaRhea V+ grande premium

La Rhea Grande V+ biedt met zijn Variflex zetgroep een kwaliteitskoffie, van een espresso met een perfecte crema tot klassieke Italiaanse cappuccino of om een romige warme chocolademelk te maken.

 

Rheavendors TT1

De TT1 is de perfecte combinatie
tussen design en ergonomie. Deze machine is ontworpen voor elke omgeving en om een geweldige koffie- ervaring te creëren. Het touchscreen, 7 of 10 inch, zorgt voor het ultieme gebruikersgemak.

Rheavendor Business line EC 

Maakt snel en moeiteloos vele koffie en chocolade specialiteiten. Totaal 12 keuzemogelijkheden. Gebruiks- en onderhoudsvriendelijk.

 


 

Animo

Animo Optibean X

Echte koffie is echt genieten. Daar moet je even tijd voor nemen. Hoe druk het ook is en waar je ook bent. Pure koffie, versgemalen en op de juiste temperatuur. Je hoeft er niet voor naar een Italiaans terras. Het kan eigenlijk overal. Want met de OptiBean van Animo maak je in een hand omdraai een echte espresso en vele varianten.

 

 

Animo Optime

Perfecte koffie begint met een perfecte machine. En wanneer de machine ook nog precies jouw stijl heeft, is er echt sprake van een smaaksensatie. Het kan met de Animo OptiMe.

 

 

Animo Optivend Touch
De OptiVend Touch produceert grote hoeveelheden instant koffie binnen enkele seconden - precies op smaak en temperatuur.

Espresso? Cappuccino? Thee? Chocolademelk of soep? OptiVend Touch is er altijd klaar voor.

 


DR Coffee

 

 

DR Coffee Office 100 H

De Office 100 is perfect voor kantoren productie bedrijven met een een gebruik van 1 tot 8 Kg koffie per week en met een grote keuze aan dranken. 

Een cappuccino, latte machiatto, Chocolademelk of glaasje heet water.

 

 

 

DR Coffee Office 11

De  Office 11 heeft een  7″ touchscreen voor koffie, cappuccino, heet water.  Laag geluid tijdens malen en super economisch. Geschikt tot 100 koppen per dag. Een 2 liter of 8 liter watertank of op de vaste waterleiding is geen probleem voor deze machine. 

DR Coffee Office 10

De Office 10 is perfect voor kantoren en horeca met een productie van 2,5 Kg koffie per week en met een grote keuze aan dranken die al uw klanten tevreden zal stellen. Dankzij het 7’’ Touch Screen is het gebruik zeer eenvoudig.  Een melkfoam voor uw cappuccino of latte machiatto als een barista.