Rheavendors 

 

LaRhea V+ grande premium

La Rhea Grande V+ biedt met zijn Variflex zetgroep een kwaliteitskoffie, van een espresso met een perfecte crema tot klassieke Italiaanse cappuccino of om een romige warme chocolademelk te maken.

 

Rheavendors TT1

De TT1 is de perfecte combinatie
tussen design en ergonomie. Deze machine is ontworpen voor elke omgeving en om een geweldige koffie- ervaring te creëren. Het touchscreen, 7 of 10 inch, zorgt voor het ultieme gebruikersgemak.

Rheavendor Business line EC 

Maakt snel en moeiteloos vele koffie en chocolade specialiteiten. Totaal 12 keuzemogelijkheden. Gebruiks- en onderhoudsvriendelijk.

 

 

Animo

Animo Optibean X

Echte koffie is echt genieten. Daar moet je even tijd voor nemen. Hoe druk het ook is en waar je ook bent. Pure koffie, versgemalen en op de juiste temperatuur. Je hoeft er niet voor naar een Italiaans terras. Het kan eigenlijk overal. Want met de OptiBean van Animo maak je in een hand omdraai een echte espresso en vele varianten.

 

Animo Optime

Perfecte koffie begint met een perfecte machine. En wanneer de machine ook nog precies jouw stijl heeft, is er echt sprake van een smaaksensatie. Het kan met de Animo OptiMe.

Een sterke espresso, een heerlijke lungo, of een cappuccino ? De OptiMe is ontwikkeld om smaak en uiterlijk samen te brengen: versgemalen koffie, in een persoonlijk design.

 

Animo Optivend Touch

De OptiVend Touch produceert grote hoeveelheden instant koffie binnen enkele seconden - precies op smaak en temperatuur.

Espresso? Cappuccino? Thee? Chocolademelk of soep? OptiVend Touch is er altijd klaar voor.

De OptiVend Touch koffiemachine is er in verschillende modellen en uitvoeringen: voor kopjes, thermoskannen en met dubbele uitgifte voor het vullen van twee thermoskannen tegelijk (DUO-modellen).

 

DR Coffee

 

 

DR Coffee Office 100 H

DR Coffee Office 11

DR Coffee Office 10